Köpa kött

Vad gör vi för våra kunder?

Här på Bergs grisgård, som är ett företag för alla dem som är intresserade av att köpa kött i Norrköping. Allt kött som säljs här på Bergs grisgård är färskt och kvalitativt. Det viktigaste för oss är att kunna lyssna på våra kunder och att de blir nöjda med det kött som de har köpt här.

Hur allt fungerar

Bergs grisgård försöker alltid att genomföra all slakt på ett så djurvänligt sätt. Detta innebär att alla djur får ett bra foder och tillgång till utevistelse. Företaget försöker även att tillämpa en så miljövänlig slakt som möjlig. När djuren sedermera är slaktade, så säljs de till välsorterade köttbutiker eller direkt till kunderna via hemsidan. Företagets målsättning är att så många som möjligt skall finna det intressant att köpa kött av Bergs grisgård. Bergs grisgård vill kunna fungera som ett småskaligt familjeföretag med kontroll över hela kedjan i verksamheten. Vårt företag vill att du som kund skall vara helt nöjd med våra produkter och den service som vi tillhandahåller. Företaget försöker att göra det möjligt för så många som möjligt att kunna köpa kött till ett så lågt pris som möjligt.

Kom till oss!

Om du vill veta hur allt fungerar, så kan du med fördel komma till oss på Bergs grisgård. Du kan då se hur det går till på vårt slakteri och det finns även möjlighet att köpa kött. Det är bara glädjande att du är intresserad av företagets verksamhet.

Vi hjälper dig.